Website Usability (UX)

Website usability of gebruiksvriendelijkheid maakt of kraakt jouw website! In essentie betekent gebruiksvriendelijkheid dat alles gemakkelijk te vinden, lezen en gebruiken is op jouw website. Een gebruiker moet een fijne ervaring hebben met jouw producten of diensten. Tegenwoordig is je website het visitekaartje van het bedrijf en dit moet een professionele uitstraling hebben. Niets is vervelender dan een link die niet werkt, verwijst naar verkeerde pagina’s of dat functionaliteiten niet werken! Online Advantage helpt jou bij het realiseren van een professionele website!

Wat zijn de voordelen van een gebruiksvriendelijke website?

  • Gebruiksvriendelijke websites zijn succesvolle websites.
  • Prettige ervaring voor je klanten.
  • Het verhogen van je conversies.

Website usability voor uw website

Globale scans: De scans gebruiken wij om een globale analyse uit te voeren over de website. Hoe snel laad je website? Kan er gemakkelijk genavigeerd worden? Wij bieden eenvoudige en complexe scans aan en geven vervolgens advies over de implementatie hiervan.

Geselecteerde pagina’s: Hier onderzoeken wij gericht op geselecteerde pagina’s van de website. Hierdoor krijgen wij duidelijk inzicht van de pagina’s en kunnen verbeteringen geadviseerd of zelfs geïmplementeerd worden.

Verhoging van conversies: Een conversie vertaalt zich in een succesvolle actie van een klant op je website. Een gebruiksvriendelijke website helpt een klant zijn doel eenvoudig en efficiënt te halen. Hij dient eenvoudig en doelgericht een product kunnen kopen uit jouw webshop of efficiënt de informatie vinden die hij nodig heeft.

Aan de slag met website usability

  • Vraag bij ons een gratis website scan aan.
  • Wij nemen contact met je op om de aanvraag door te nemen.
  • Wij scannen jouw website en stellen een verbeterplan op.
  • Vervolgens gaan wij voor je aan de slag.

Welke diensten bieden wij nog meer aan?